Matt LeBlanc bliver ny medvært på Top Gear.

Siden Jeremy Clarkson blev fyret fra Top Gear, tilbage i marts 2015, og de to medværter James May og Richard Hammond valgte at forlade skuden sammen med ham, har der mildt sagt været en del blandede meninger om fremtidsudsigterne for det 39-årige, verdensrekordindehavende, semifaktuelle bilprogram.

LÆS OGSÅ: Top Gear vært suspenderet med øjeblikkelig virkning.

Den nye vært er en af vennerne allerede.

Allerede i juni 2015 blev radioværten Chris Evans præsenteret som ny vært og producer, og i dag blev hans fremtidige kollega så præsenteret.  Skuespilleren Matt LeBlanc, som først og fremmest er kendt som Joey Tribbiani i den amerikanske tv-serie “Venner”, er medvært fra næste sæson af Top Gear.  Et overraskende valg, og for første gang i programmets historie en ikke-brite.

top gear værter
Matt LeBlanc, Chris Evans, og The Stig

Starter på jobbet omgående.

“Som bilnørd og en kæmpe fan af Top Gear er jeg beæret og spændt på at blive en del af dette ikoniske bilprograms nyeste kapitel” siger Matt LeBlanc i en pressemeddelelse. LeBlanc skal færdiggøre en sidste sæson af komedieserien “Episodes”, men ifølge BBC begynder hans arbejde med optagelser af nye Top Gear afsnit øjeblikkeligt.

LÆS OGSÅ: Det danske vejr kræver viskerblade i topform. Se, hvor du køber dem bedst og billigst på nettet.

Matt LeBlanc var hurtigst i Kia C´eed!

Matt LeBlanc har tidligere medvirket i Top Gear, som deltager i det tilbagevendende indslag “Stjerner i Fornuftigt Prissatte Biler”, hvor han for øvrigt stadig holder rekordtiden for en omgang på den velkendte testbane (1 min. 42,1 sek. i en Kia C´eed).

Bliver der præsenteret flere værter endnu?

BBC fortæller, at der inden længe vil komme flere offentliggørelser vedrørende nye medvirkende på Top Gear holdet. Der har tidligere været  forlydender om, at man vil fravige det prøvede koncept med tre værter, men meget tyder på, at Chris Evans og Matt LeBlanc ikke kommer til at stå alene på podiet, når næste sæson af programmet får premiere. Chris Evans har i interviews sagt, at det næste hold værter på Top Gear “helt sikkert ville inkludere en kvinde”. En udtalelse som både BBC-bosser og Evans selv dog efterfølgende har været ude og moderere kraftigt.

Første program i 2016 sæsonen bliver vist i maj.

LÆS OGSÅ: Servicerens og brændstofadditiver er mekanikerens flydende problemløsere. Her kan du købe de samme produkter som de professionelle bruger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *