NanoGrip måtten er en gadget til 100 formål!

Jeg vil her benytte lejligheden til at slå på tromme for en gadget, som har en anvendelighed langt ud over det sædvanlige. Anti-slip måtten fra NanoGrip er intet mindre end genial til et hav af formål, og er langt mere effektiv end noget andet produkt jeg kender, i samme kategori.

Et billede fortæller mere end tusind ord, for slet ikke at tale om en film. Klik på videoen herunder, og se hvordan måtten fra NanoGrip kan bruges til at sikre forskellige af de løse genstande, som vi nok alle kender fra handskerum og skuffer i vores biler.

Det burde være indlysende, men alligevel er jeg nødt til kraftigt at fraråde, at man placerer NanoGrip måtten umiddelbart ovenpå bilens airbags, som det vises i filmen. Der er dog masser af andre steder på dørsider, instrumentpanel, midterkonsol, hvor klæbemåtten kommer helt til sin ret.

NanoGrip måtten koster 75,- , og kvaliteten af produktet taget i betragtning, er det en endog meget rimelig pris! Jeg vil klart anbefale at købe NanoGrip direkte ved den danske importør.. Deres webshop har topkarakter på Trustpilot, og de beregner sig ingen leveringsomkostninger overhovedet! Du kan komme direkte til NanoGrip  ved at klikke lige her.

Markedet er fuldt af lignende artikler, som sælges under navne som sticky-mats, anti-glidemåtter og så videre, men måtten fra NanoGrip er i en liga helt for sig selv. Kvaliteten af materialet som måtten er lavet af, er mærkbart bedre end markedets mange efterligninger. Den tynde, silikoneagtige måtte har ingen problemer med at klæbe til enhver fast overflade, uanset om den måtte være kurvet i mere end en retning. Når man trækker måtten af, og genmonterer den et andet sted, får man fornemmelsen af, at man kan gøre det igen og igen, hundredevis af gange.

I den ene af mine biler kører jeg med en løs GPS, som jeg kun bruger lejlighedsvis, og jeg har derfor ikke haft lyst til at skæmme min forrude med hverken beslag eller sugekop. Jeg har været vant til at hive enheden frem fra handskerummet, når jeg en sjælden gang har haft brug for den, og så har jeg ellers bakset med at få den til at balancere på toppen af mit instrumentbord, nogle gange under kørslen, hvor jeg egentligt burde have haft mit fokus et andet sted.

Det er nok ikke svært at regne ud, at denne praksis gennem tiden har resulteret i flere situationer, som ud fra et trafiksikkerhedsmæssigt synspunkt har været mere end diskutabelt, især når GPS´en besluttede sig for at forlade sin arbejdsplads i et sving eller ved en opbremsning, med uelegante feberredningsforsøg fra føreren (mig) til følge.

Med måtten fra NanoGrip på plads på instrumentbordet tager monteringen af GPS enheden under halvandet sekund, og jeg behøver ikke at bekymre mig om at den bliver hvor den skal.

Måtten fra NanoGrip er ikke bare skridsikker, men den klæber faktisk til de ting der placeres på den. Den fungerer ved et princip der kaldes mikrovacuum, og selv om den kan føles klistret at røre ved, er der ingen lim involveret, som man kender det fra feks. tape. Det vil sige, at man kan bruge NanoGrip til mobiltelefoner, tablets, briller, osv, uden at risikere limrester på skærm og andre overflader, når emnerne fjernes igen

nanogrip_kaffemaskine

På nettet fandt jeg et par billeder, som fint demonstrerer NanoGrips klæbeevne. En fyr indkøbte ti måtter, og morede sig derefter med at hænge blandt andet en kaffemaskine på seks kg, og dernæst en pakke kopipapir der vejer det dobbelte, op på en flisevæg.

nanogrip_kopipapir

Når NanoGrip bliver snavset og støvet, mister den en del af sin klæbeevne. Man renser den bare ved at holde den under den kolde hane, og så er måtten klar igen.

LÆS OGSÅ: Årstiden kræver gode viskerblade. Se hvor du køber dem bedst og billigst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *