Skoda viser den ny Fabia i Paris. Se billederne her!

Så er der billeder af nyeste generation af Skoda Fabia. Skoda har i et stykke tid trængt til en afløser for deres bestseller i Golf-klassen, og her får vi lov at se hvordan den kommer til at se ud.

ny fabia_front

Skoda præsenterede den ny Fabia i går på Paris Motor Show, og billederne giver indtryk af et vellykket design, som tydeligt viser familieskabet med de større modeller Octavia og Rapid. Det ses især bagfra, hvor panelet mellem baglygterne er profileret med meget skarpe pressefolder. Forgængeren var efter min mening ikke helt fri for at se lidt for høj og smal ud, og det gav den en lidt bedaget fremtoning. Den ny Fabia bliver ni centimeter bredere og tre centimeter lavere, og det skal ses som svaret på Skodas ønske om den følelse af sportslighed, som i fremtiden skal findes i mærkets DNA.

ny fabia_rear

Sportslig javel, men alt med måde. Skoda har efter sigende ingen planer om at lade Fabia-modelrækken krones af en VRS-model i denne omgang. Til gengæld skal vi nok forvente at den ny Fabia hatchback inden længe får selskab af en stationcar. I Danmark er det især den model der har vundet kundernes hjerter.

Den ny Fabia bliver lanceret med tre motorvarianter. En benzinmotor på 1,0 l., en 1,2 l. TSI, og en 1,4 l. diesel. Den sidstnævnte opgives til en CO2 emission på kun 88 g. pr. km. Fremtidige kunder kommer til at kunne vælge mellem 15 lakfarver og tre interiørtyper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *